Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Ajándékozza meg az életet

Petesejt-adományozás

Minden adományozó részletes orvosi jelentést és ajándékot kap 🎁 a költségek megtérítése mellett.

Petesejt-adományozás

Az adományozói adatbázisba való felvétel feltételei

check

21 - 33 éves korig

check

legalább érettségi végzettséggel rendelkező felső középfokú végzettséggel rendelkezik

check

jó egészség

check

genetikai vagy pszichiátriai betegségek nem szerepelnek a családban

A petesejtadományozás szigorúan anonim, mind a donorok, mind a recipiensek számára, klinikánk teljes mértékben megtéríti a donoroknak a donációval kapcsolatos költségeket (utazási költségek, szállás, étkezés, bizonyított járulékos költségek, a klinikán töltött idő, kellemetlenségek) 1000 euróig.

A költségek megtérítése mellett minden donor részletes orvosi jelentést kap, valamint szóbeli magyarázatot az egészségi állapotáról, a petefészek tartalék szintjéről és a genetikai tesztek eredményeiről.

Minden adományozó egy különleges ajándékot is kap 🎁.

Petesejt-adományozás

Hogyan válhatok petesejtdonorrá?

Töltse ki az online adományozási űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba velünk a info@darujtezivot.sk e-mail címen, vagy hívja a +421 903 992 626-os segélyvonalunkat, hogy megszervezze első látogatását. Az online kérdőív kitöltése esetén a klinika IVF-koordinátora felveszi Önnel a kapcsolatot, elmagyarázza a további eljárást, és egyezteti az első látogatás időpontját. A megbeszélt időpontban konzultációra kerül sor egy nőgyógyásszal és egy genetikus szakemberrel. Vérvételre kerül sor hormonális, genetikai és nemi betegségek vizsgálatára. E vizsgálatok eredményei alapján Önt felvehetik a donorprogramba.

Ezt követően megtervezik az Ön stimulációs ciklusát, a nőgyógyász elkészíti a protokollt, majd elmagyarázza az egész folyamatot. Ugyanakkor megtanítja Önnek, hogyan kell alkalmazni a stimulációs készítményeket. A stimulációs készítményeket 10 napon keresztül saját maga fogja alkalmazni. A stimuláció során ultrahangvizsgálaton fog részt venni, amely alapján a nőgyógyász meghatározza a petesejtkivétel pontos időpontját és napját.

A petesejtek kinyerését rövid ideig tartó általános érzéstelenítésben végzik. Ön a petesejt-eltávolítás után 2 órával hagyja el a klinikát.

Előnyök:

check

az Ön egészségére vonatkozó információk

check

tények a saját termékenységedről

check

a szexuális úton terjedő betegségekre vonatkozó vizsgálati eredmények

check

genetikai vizsgálati eredmények

check

mindenekelőtt reményt adsz a gyermektelen pároknak.

Intim asszisztált reprodukció

Miért a Repromedica?

Adományozóink kiváló gondozása:

A Repromedica-nál nagyon fontos számunkra az adományozóink gondozása. Minden donor átfogó szűrésen megy keresztül, mielőtt bekerül az adatbázisunkba. A donorokat gondosan figyelemmel kísérjük mind a stimuláció alatt, mind a petesejt kinyerése után.

Az egyes donorok ösztönzése érzékenyen, felelősségteljesen és az egyéni szükségleteik figyelembevételével történik. Ez biztosítja, hogy a petesejtek egészségesek, érettek és jól előkészítettek legyenek a megtermékenyítésre. Ez pozitív hatással van a recipiens pszichológiai jólétére is.

Adományozók száma

Adatbázisunkban nagyszámú fiatal, egészséges donor található, így minden egyes kezelt pár számára a lehető legjobb párost tudjuk megtalálni. Emiatt a ReproMedica-nál minimális a várakozási idő.

Adományozói szűrés

A donor-adatbázisunkba felvett férfiak és nők a következő orvosi vizsgálatokon és teszteken estek át: egészségügyi szűrővizsgálatok, nemi betegségek (HIV, HBsAg, szifilisz, klamídiák), vérvizsgálat, vércsoport és Rh-csoport, valamint genetikai szűrővizsgálat a rendellenességek (kariotípus, cisztás fibrózis, gerincvelői izomsorvadás...) kimutatására. A donor nők teljes nőgyógyászati vizsgálaton is átesnek, beleértve az ultrahangot és a hormonális profil elemzését.

Szakértői csapat

Tapasztalt csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik számos olyan pár kezelésében, akik adományozott sejtekkel történő kezelésen estek át. Olyan szakemberekből álló csapat vagyunk, akik megértik az Ön aggodalmait és félelmeit, amelyekkel hozzánk fordul, és amelyekkel a donációs sejtkezelés jár. A gyermekvállalás felé vezető úton minden lépésnél Önnel vagyunk, és biztos lehet benne, hogy mindig elsősorban Önre gondolunk.

Hivatkozások

Családjaink referenciái

Segítünk felfedezni a mesterséges megtermékenyítésben rejlő boldogságot...

"Csak ajánlani tudom a Repromedica klinikát. Ennek a csodálatos csapatnak köszönhetően gyönyörű és egészséges kislányunk van itthon. Természetesen nem először, de számolnunk kell vele, hiszen a klinikának nincs "varázspálcája", amivel mindent meg lehet oldani. Tehát mindenképpen a ReproMedici felé kell irányítani a lépteit, ha segítségre van szüksége és babára vágyik."

Denise

Google vélemények

"Köszönöm a csodálatos, emberi, kedves és érzékeny hozzáállást és az igazán VIP gondoskodást...a korábbi rossz tapasztalatok után a Gyn-fiv klinikával kapcsolatban, nagyon kellemesen meglepődtem...❤❤❤❤"

Martina

Google vélemények

"Nagyon elégedett vagyok a doktornő megközelítésével, nem érzem úgy, hogy bármire is kényszerített volna. Éppen ellenkezőleg, nyugodtan megbeszélte az összes lehetőséget és azok előnyeit és hátrányait. Problémamentes időpont egyeztetés a pontos időpontra és problémamentes parkolás."

Michaela

Google vélemények

"Nagy elégedettség. A klinikának köszönhetően várjuk első gyermekünket. Köszönjük és csak ajánlani tudjuk."

Katka

Google vélemények

"A klinika személyzetének tökéletes hozzáállása és segítőkészsége. Mindenképpen ajánlom!"

Viera

Google vélemények

"Köszönjük az egész Repromedica csapatnak, hogy lehetővé tették kislányunk első beültetését!
Nélkülük nem történhetett volna meg."

Joseph

Google vélemények

Kapcsolatfelvétel

Petesejt-adományozás

Érdeklődés és megválaszolatlan kérdések esetén kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Köszönöm! Üzenetét sikeresen elküldtük!
Valami elromlott! Kérjük, próbálja meg újra kitölteni az űrlapot.
Köszönöm! Üzenetét sikeresen elküldtük!
Valami elromlott! Kérjük, próbálja meg újra kitölteni az űrlapot.
Látogasson el hozzánk
Várjuk Önt

Megtalál minket a Horský parkban, a Búdková 26. szám alatt.A klinika és a kényelmes parkoló a Pozsonyi várból Patrónka felé haladva található.

ReproMedica, s.r.o.

Búdkova 26
811 04 Bratislava
Szlovák Köztársaság

Nyitva tartás

H-P: 7:00-15:30

Petesejt-adományozás

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban választ talál a pácienseink leggyakoribb kérdéseire. Ha bármelyikről megfeledkeztünk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Miért érdemes adományozónak lenni?

A meddőség témája egyre inkább visszhangra talál társadalmunkban. Nap mint nap olvasunk vagy hallunk olyan párok problémáiról, akik nem tudnak gyermeket vállalni. Egyre nő azoknak a nőknek a száma, akik saját petesejtjeikből nem tudnak teherbe esni, akár azok rossz minősége, akár genetikai hajlamuk, akár korábbi rákos kezelésük miatt.

Egyetlen reményük a teljes család létrehozására az, hogy névtelen petesejt-adományozással kihasználják a reprodukciós orvostudomány előnyeit. Ön is segíthet. Ajándékozza meg az életet.

A petesejt-adományozás szigorúan anonim, mind a donorok, mind a recipiensek számára, klinikánk teljes mértékben megtéríti a donoroknak a donációval kapcsolatos költségeket (utazási költségek, szállás, étkezés, bizonyított járulékos költségek, a klinikán töltött idő, kellemetlenségek) 1000 €-ig.

A költségek megtérítése mellett minden donor részletes orvosi jelentést kap, valamint szóbeli magyarázatot az egészségi állapotáról, a petefészek tartalék szintjéről és a genetikai tesztek eredményeiről.

Mit kapsz?

  • az Ön egészségére vonatkozó információk
  • tények a saját termékenységedről
  • a szexuális úton terjedő betegségekre vonatkozó vizsgálati eredmények
  • genetikai vizsgálati eredmények
  • mindenekelőtt reményt adsz a gyermektelen pároknak.

Az adományozóknak megtérítik az adományozással kapcsolatos költségeket. Az egész folyamat a lehető legnagyobb anonimitással zajlik, és a személyes költségeket 1000 € erejéig megtérítjük.

Ajándékozd meg az életet, és segíts boldoggá tenni azokat, akik vágynak rá.

Elfelejtettük a kérdését?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel válaszolunk mindenre.

A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.