Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Blog

Repromedica blog

Hírek az asszisztált reprodukció világából.

PODCAST: Andrea Ďurechová, MD, PhD a Repromedica Klinikáról

Ma egy csodálatos interjút mutatunk be Dr. Andrea Ďurechovával, aki több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szülészet és az asszisztált reprodukció területén.

Tervezem, hogy újra megteszem - vallja Alexandra, aki petesejtjeit adományozta.

Nyitottságának köszönhetően olyan témákkal is előáll, amelyekről nem sokat beszélnek az Instagramon. A spermadonoráció köztudott a társadalomban. Amiről nem hallunk olyan sokat, az a petesejtadományozás.

A meddő párok számára az asszisztált reprodukciós klinika orvosainak megközelítése a legfontosabb.

A Repromedica Klinika rendelkezik a donorprogramon belül az egyedülálló és legszélesebb körű adatbázissal. Olyan párok megsegítésére specializálódott, akiknek nem lehet saját csírasejtjeikből gyermekük, akár azok rossz minősége, genetikai terhelése miatt, akár rákkezelés után.

Szépségszeminárium élő közvetítése @operenecholec & @milanwtf-vel

Livestream a szépségszemináriumról @operenecholec & @milanwtf-vel, aki interjút készített Dr. Nataliya Roshko-val a @repromedica-tól.

Ismert nőgyógyász: minden tizedik pár meddősége rejtély, néha csak a megfelelő időzítés kell a szexhez

Az orvos nehéz szakterületet választott. Naponta jönnek hozzá párok, akik gyermeket szeretnének. Kitartóan követi a modern orvostudomány minden újítását, és magába szívja az idősebb kollégák tapasztalatait, hogy segítsen a nőknek teherbe esni.

A meddőség okai

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint terméketlen párnak tekinthető az a pár, amely a rendszeres, védekezés nélküli közösülés után egy éven belül nem jutott teherbe.
3 perc olvasás

A férfiak meddőségének kezelése

Bizonyított tény, hogy a negyvenöt évnél idősebb apák gyermekeinél csaknem kétszer nagyobb a súlyos betegségek kockázata.
A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.