Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

a hozzájárulások kategóriája

Írtak rólunk

Olvasson többet rólunk

PODCAST: Tojások fagyasztása

A petesejtfagyasztásról beszélgetünk embriológus asszonnyal Mgr. Ingrid Straszerrel.

Szépségszeminárium élő közvetítése @operenecholec & @milanwtf-vel

Livestream a szépségszemináriumról @operenecholec & @milanwtf-vel, aki interjút készített Dr. Nataliya Roshko-val a @repromedica-tól.

A meddő párok számára az asszisztált reprodukciós klinika orvosainak megközelítése a legfontosabb.

A Repromedica Klinika rendelkezik a donorprogramon belül az egyedülálló és legszélesebb körű adatbázissal. Olyan párok megsegítésére specializálódott, akiknek nem lehet saját csírasejtjeikből gyermekük, akár azok rossz minősége, genetikai terhelése miatt, akár rákkezelés után.

Ismert nőgyógyász: minden tizedik pár meddősége rejtély, néha csak a megfelelő időzítés kell a szexhez

Az orvos nehéz szakterületet választott. Naponta jönnek hozzá párok, akik gyermeket szeretnének. Kitartóan követi a modern orvostudomány minden újítását, és magába szívja az idősebb kollégák tapasztalatait, hogy segítsen a nőknek teherbe esni.

Tervezem, hogy újra megteszem - vallja Alexandra, aki petesejtjeit adományozta.

Nyitottságának köszönhetően olyan témákkal is előáll, amelyekről nem sokat beszélnek az Instagramon. A spermadonoráció köztudott a társadalomban. Amiről nem hallunk olyan sokat, az a petesejtadományozás.

PODCAST: Andrea Ďurechová, MD, PhD a Repromedica Klinikáról

Ma egy csodálatos interjút mutatunk be Dr. Andrea Ďurechovával, aki több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szülészet és az asszisztált reprodukció területén.
A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.