Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

PODCAST: Andrea Ďurechová, MD, PhD a Repromedica Klinikáról

14.11.2023
-
47 perc.

MUDr. Andrea Ďurechová, PhD a Repromedica klinikáról mindenről, ami a termékenységgel, az asszisztált reprodukcióval, az IVF-fel és a petesejtfagyasztással kapcsolatban érdekelheti Önt.

A teljes podcastot Andrea Ďurechová doktornővel itt hallgathatja meg:

https://podmaz.sk/podcast/osobny-experiment/5709142366-mudr-andrea-durechova-phd-z-kliniky-repromedica-o-vsetkom-co-by-vas-mohlo-zaujimat-ohladom-plodnosti-asistovanej-reprodukcie-ivf

Podcast leírása

Ma egy csodálatos interjút mutatok be Dr. Andrea Ďurechová-val, aki több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szülészet és az asszisztált reprodukció területén. Ennyi év után is megőrizte optimizmusát és szenvedélyét a küldetése iránt, és amikor a teljesen laikus kérdéseimre válaszolt, gyönyörű kedvesség és egyben olyan lelkesedés sugárzott belőle, pontosan az a hozzáállás, amit ideális esetben én is elképzelnék, ha valahol egy olyan kényes témával kellene foglalkoznom, mint a meddőség. Szilárdan hiszem, hogy akit érdekel ez a téma, az sok értékes információt talál benne, és egy darabka ebből a kedvességből eljut hozzád is.

A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.