Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szolgálat 3

A sejtek lefagyasztása

A szülőség elhalasztása a karrier érdekében jelenleg jelentős társadalmi trend. Sok pár azonban nincs tisztában azzal, hogy ezzel a lépéssel radikálisan csökkentik a fogantatás esélyeit. A sejtek kriokonzerválása, a ''szociális fagyasztás'' megoldást kínál.

A sejtek lefagyasztása

Hogyan segíthetünk Önnek a sejtfagyasztással kapcsolatban?

Ügyfeleink számára a krioprezerváláson belül számos lehetőséget kínálunk. Olvasson többet róluk.

Nem találtunk tárgyakat.
Nem találtunk tárgyakat.
Nem találtunk tárgyakat.
Nem találtunk tárgyakat.

Ha egy nő idősebb korban szeretne gyermeket vállalni, vagy különböző okokból el kell halasztania az anyaságot, az egyik lehetőség a petesejtek lefagyasztása. Tervezze meg a jövőjét még ma.

A spermogramnak a normától való ismert súlyos eltérései esetén ajánlott a spermiumot lefagyasztani, mielőtt a kritikus csökkenés bekövetkezik. Tervezze meg a jövőjét még ma.

A kriokonzerválás lehetővé teszi az embriók fagyasztva tartását későbbi felhasználásra.

Nem találtunk tárgyakat.

Kérésre szívesen küldünk Önnek árlistát az egyes feladatokról. Ha bármilyen kérdése van a címen, kérjük, forduljon szakértőinkhez, akik minden lényeges információval ellátják Önt.

Nők

Sejtfagyasztás nőknél

Itt a Repromedica-nál megértjük, hogy nem mindig megfelelő az idő a családalapításra. Ezért biztosítunk szociális fagyasztást, különösen a fiatalabb korú nők számára. A szociális fagyasztás lehetővé teszi, hogy lefagyassza petesejtjeit, és így megőrizze azok minőségét a későbbi felhasználás számára is. A krioprezerválás legújabb technikáinak köszönhetően Önnek többé nem kell választania a karrier és a család között. A kriokonzerválás több lépésben történik.

check

Nőgyógyászati vizsgálat

check

Hormonális stimuláció

check

Petesejtek gyűjtése és fagyasztása

Férfiak

Férfiak sejtfagyasztása

A karrier mellett a családra szánt idő hiánya nem csak a nőket érinti. A nemi sejtek minőségének csökkenése az életkor előrehaladtával egyre gyakoribb probléma a férfiak számára is. Bármely életkorban és különösen egyszerűen lefagyasztható a sperma. A férfiaknak szóló szociális fagyasztás lehetővé teszi, hogy a sperma minőségromlás nélkül megőrizze spermiumait, ami nulla kompromisszumot jelent a karrier és a család között.

check

Vérvizsgálat

check

Az ejakulátum gyűjtése és vizsgálata

check

A sperma lefagyasztása

Hivatkozások

Családjaink referenciái

Segítünk felfedezni a mesterséges megtermékenyítésben rejlő boldogságot...

"Csak ajánlani tudom a Repromedica klinikát. Ennek a csodálatos csapatnak köszönhetően gyönyörű és egészséges kislányunk van itthon. Természetesen nem először, de számolnunk kell vele, hiszen a klinikának nincs "varázspálcája", amivel mindent meg lehet oldani. Tehát mindenképpen a ReproMedici felé kell irányítani a lépteit, ha segítségre van szüksége és babára vágyik."

Denise

Google vélemények

"Köszönöm a csodálatos, emberi, kedves és érzékeny hozzáállást és az igazán VIP gondoskodást...a korábbi rossz tapasztalatok után a Gyn-fiv klinikával kapcsolatban, nagyon kellemesen meglepődtem...❤❤❤❤"

Martina

Google vélemények

"Nagyon elégedett vagyok a doktornő megközelítésével, nem érzem úgy, hogy bármire is kényszerített volna. Éppen ellenkezőleg, nyugodtan megbeszélte az összes lehetőséget és azok előnyeit és hátrányait. Problémamentes időpont egyeztetés a pontos időpontra és problémamentes parkolás."

Michaela

Google vélemények

"Nagy elégedettség. A klinikának köszönhetően várjuk első gyermekünket. Köszönjük és csak ajánlani tudjuk."

Katka

Google vélemények

"A klinika személyzetének tökéletes hozzáállása és segítőkészsége. Mindenképpen ajánlom!"

Viera

Google vélemények

"Köszönjük az egész Repromedica csapatnak, hogy lehetővé tették kislányunk első beültetését!
Nélkülük nem történhetett volna meg."

Joseph

Google vélemények

Látogasson el hozzánk
Várjuk Önt

Megtalál minket a Horský parkban, a Búdková 26. szám alatt.A klinika és a kényelmes parkoló a Pozsonyi várból Patrónka felé haladva található.

ReproMedica, s.r.o.

Búdkova 26
811 04 Bratislava
Szlovák Köztársaság

Nyitva tartás

H-P: 7:00-15:30

A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.