Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szolgálat 2

Meddőség kezelése

A teherbeesés nem mindig könnyű. Jelenleg minden nyolcadik párnak gondot okoz a teherbeesés. Ez a szám 35 éves kor után minden harmadik párra nő. A jó hír azonban az, hogy a reprodukciós orvostudomány jelentősen javíthatja a fogamzási esélyeket.

Meddőség kezelése

Hogyan segíthetünk Önnek a meddőségi kezelésben?

Kezdje egy termékenységi konzultációval, a többit pedig együtt dolgozzuk ki.

Nem találtunk tárgyakat.

A natív IVF-ciklus során nem használnak hormonális gyógyszereket a petefészkek stimulálására.

A méhen belüli megtermékenyítés (IUI) során a spermiumok közvetlenül a méhbe kerülnek. A vérvizsgálat és az ultrahangvizsgálat az ellátás alapvető elemei.

Az IVF-ciklus körülbelül egy hónapig tart a gyógyszer szedésének megkezdésétől a terhességi tesztig.

Nem találtunk tárgyakat.
Nem találtunk tárgyakat.
Nem találtunk tárgyakat.
Nem találtunk tárgyakat.

Kérésre szívesen küldünk Önnek árlistát az egyes feladatokról. Ha bármilyen kérdése van a címen, kérjük, forduljon szakértőinkhez, akik minden lényeges információval ellátják Önt.

Nők

A meddőség okai a nőknél

Mindenekelőtt fel kell ismernie, hogy a meddőség nem az Ön hibája. Számos oka van annak, hogy Ön nem tud teherbe esni, és ezek közé tartozik a kor előrehaladása, az obstrukció, a gyulladás, a reproduktív szervek veleszületett rendellenessége, az endometriózis, valamint különböző genetikai, immunológiai és hormonális tényezők. Szerencsére a meddőségi esetek akár 90%-ában fel tudjuk tárni az okot, és meg tudjuk gyógyítani a meddőséget.

check

A meddőség nem az Ön hibája

check

A meddőség kezelhető

check

A meddőség nem határozza meg a család jövőjét.

Férfiak

A férfiak meddőségének okai

A pár meddőségi eseteinek 30%-ában a kezelés szükségessége a férfi részéről is felmerül, és a spermiumok csökkent minőségének és számának okai gyakran az életkor és az életmód miatt alakulnak ki. A férfi meddőség okai közé tartoznak azonban a nemi szervek elzáródása vagy gyulladása, valamint immunológiai és genetikai tényezők is. Az esetek mindössze 10%-ában nem tudjuk diagnosztizálni a meddőség okát még átfogó vizsgálatok után sem.

check

A meddőség nem az Ön hibája

check

A meddőség diagnosztizálható

check

A meddőségre mindig van megoldás

Hivatkozások

Családjaink referenciái

Segítünk felfedezni a mesterséges megtermékenyítésben rejlő boldogságot...

"Csak ajánlani tudom a Repromedica klinikát. Ennek a csodálatos csapatnak köszönhetően gyönyörű és egészséges kislányunk van itthon. Természetesen nem először, de számolnunk kell vele, hiszen a klinikának nincs "varázspálcája", amivel mindent meg lehet oldani. Tehát mindenképpen a ReproMedici felé kell irányítani a lépteit, ha segítségre van szüksége és babára vágyik."

Denise

Google vélemények

"Köszönöm a csodálatos, emberi, kedves és érzékeny hozzáállást és az igazán VIP gondoskodást...a korábbi rossz tapasztalatok után a Gyn-fiv klinikával kapcsolatban, nagyon kellemesen meglepődtem...❤❤❤❤"

Martina

Google vélemények

"Nagyon elégedett vagyok a doktornő megközelítésével, nem érzem úgy, hogy bármire is kényszerített volna. Éppen ellenkezőleg, nyugodtan megbeszélte az összes lehetőséget és azok előnyeit és hátrányait. Problémamentes időpont egyeztetés a pontos időpontra és problémamentes parkolás."

Michaela

Google vélemények

"Nagy elégedettség. A klinikának köszönhetően várjuk első gyermekünket. Köszönjük és csak ajánlani tudjuk."

Katka

Google vélemények

"A klinika személyzetének tökéletes hozzáállása és segítőkészsége. Mindenképpen ajánlom!"

Viera

Google vélemények

"Köszönjük az egész Repromedica csapatnak, hogy lehetővé tették kislányunk első beültetését!
Nélkülük nem történhetett volna meg."

Joseph

Google vélemények

Látogasson el hozzánk
Várjuk Önt

Megtalál minket a Horský parkban, a Búdková 26. szám alatt.A klinika és a kényelmes parkoló a Pozsonyi várból Patrónka felé haladva található.

ReproMedica, s.r.o.

Búdkova 26
811 04 Bratislava
Szlovák Köztársaság

Nyitva tartás

H-P: 7:00-15:30

A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.