Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szolgáltatásaink

Repromedica szolgáltatások

Szolgálat 1

A meddőség diagnózisa

A kezdeti találkozón világos képet kap a termékenységi lehetőségeiről, és a szakemberrel együtt fogantatási tervet készít. Ez magában foglal egy teljes körű konzultációt és diagnosztikai vizsgálatot. A partnereket szívesen látjuk.

Az Ön reprodukciós potenciálja könnyen kimutatható egy ultrahangot és termékenységi hormonvizsgálatot is magában foglaló vizsgálattal.

Férfiak számára, akik szeretnék megtudni termékenységi potenciáljukat. A vizsgálat magában foglalja a spermiumok gyűjtését és elemzését, konzultációt és esetleges vérvizsgálatot.

Azoknak az ügyfeleknek, akik családot szeretnének létrehozni asszisztált reprodukciós módszerekkel.

Szolgálat 2

Meddőség kezelése

A teherbeesés nem mindig könnyű. Jelenleg minden nyolcadik párnak gondot okoz a teherbeesés. Ez a szám 35 éves kor után minden harmadik párra nő. A jó hír azonban az, hogy a reprodukciós orvostudomány jelentősen javíthatja a fogamzási esélyeket.

A natív IVF-ciklus során nem használnak hormonális gyógyszereket a petefészkek stimulálására.

A méhen belüli megtermékenyítés (IUI) során a spermiumok közvetlenül a méhbe kerülnek. A vérvizsgálat és az ultrahangvizsgálat az ellátás alapvető elemei.

Az IVF-ciklus körülbelül egy hónapig tart a gyógyszer szedésének megkezdésétől a terhességi tesztig.

Szolgálat 3

A sejtek lefagyasztása

A szülőség elhalasztása a karrier érdekében jelenleg jelentős társadalmi trend. Sok pár azonban nincs tisztában azzal, hogy ezzel a lépéssel radikálisan csökkentik a fogantatás esélyeit. A sejtek kriokonzerválása, a ''szociális fagyasztás'' megoldást kínál.

Ha egy nő idősebb korban szeretne gyermeket vállalni, vagy különböző okokból el kell halasztania az anyaságot, az egyik lehetőség a petesejtek lefagyasztása. Tervezze meg a jövőjét még ma.

A spermogramnak a normától való ismert súlyos eltérései esetén ajánlott a spermiumot lefagyasztani, mielőtt a kritikus csökkenés bekövetkezik. Tervezze meg a jövőjét még ma.

A kriokonzerválás lehetővé teszi az embriók fagyasztva tartását későbbi felhasználásra.

4. szolgálat

Adományozói program

A Repromedica olyan pároknak is segít, akiknek nem lehet saját csírasejtjeikből gyermekük.

A petesejt-adományozás a meddőség kezelésének egyik nagyon sikeres módszere. Az egészséges, névtelen donortól nyert petesejteket a recipiens partner spermájával termékenyítik meg, majd az így létrejött embriót a recipiens - a leendő anya - méhébe ültetik be.

A megfelelő donor kiválasztásakor mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a kezelt pár férfi partnerének típusához. Nemcsak a magasságot, a szem- és hajszínt, a vércsoportot és az Rh-faktort vesszük figyelembe, hanem azokat az érdeklődési köröket is, amelyek fontosak lehetnek az Ön számára.

A donor embrióátültetés egy olyan asszisztált reprodukciós technika, amelynek során az embriót a recipiens méhébe ültetik át.

Szolgálat 5

Ajándékozza meg az életet

Ajándékozd meg az életet, és segíts boldoggá tenni azokat, akik vágynak rá.

Minden adományozó részletes orvosi jelentést és ajándékot kap 🎁 a költségek megtérítése mellett.

A spermadonorok 18 és 35 év közötti férfiak. Ajándékozza meg az életet, és segítsen boldoggá tenni azokat, akik erre vágynak.

A donor petesejt és a donor spermium egyesüléséből adományozott embriók keletkeznek. A két donor kiválasztásakor mindig arra törekszünk, hogy az Ön és partnere külső tulajdonságai a lehető legjobban egyezzenek (magasság, szem- és hajszín).

6-os szolgálat

Egynapos műtét

Női ügyfeleink számára az egynapos sebészet részeként a Repromedica klinikán számos eljárást kínálunk.

A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.