Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

Szociális fagyasztás. Kapcsolat ❄️.

Legyen adományozó + Ajándék 🎁.

A meddő párok számára az asszisztált reprodukciós klinika orvosainak megközelítése a legfontosabb.

1.5.2023
-
3 perc.
Egy szerelmes pár

Egyre több párnak vannak termékenységi problémái. Egyes szakértők azt is állítják, hogy húsz év múlva a legtöbb párnak szakemberek segítségére lesz szüksége a fogantatáshoz. Az asszisztált reprodukció egyik legismertebb módszere a mesterséges megtermékenyítés, az úgynevezett IVF. Fontos, hogy a párok ne féljenek ezen a területen is szakemberekhez fordulni, a segítség közelebb lehet, mint gondolnák.

Mesterséges megtermékenyítés (IVF) mint a meddőségi kezelés egyik formája

A termékenységet elsősorban az életmód, a foglalkozás, az alvás minősége, de a gyermekkor is befolyásolja. A reproduktív szervek egész életünk képét mutatják. Ha egy párnak 2 évig nem sikerül védekezés nélküli közösüléssel megfoganni, szakemberhez kell fordulni. A meddőséget a párok betegségének kell tekinteni, és elképesztő, hogy ma már kezelhető. Ezzel a betegséggel is fontos, hogy szakemberekre támaszkodjunk, és kihasználjuk az orvostudomány által ma nyújtott összes lehetőséget. Egy meddő párnál alapvető vizsgálatokat végeznek, amelyek gyakran olyan lehetséges okokat tárnak fel, amelyek mesterséges megtermékenyítés (a nő testén kívüli megtermékenyítés) nélkül is megoldhatók. A párnak meg kell ismernie az országban rendelkezésre álló összes lehetőséget.

"Néha a pár megtermékenyítéséhez a nőnek csak egy rövid hormonkezelésen vagy a partner spermájának tisztításán kell átesnie, amelyet közvetlenül a nő testébe fecskendeznek be az ovuláció idején. Nagyon jó eredményeink vannak a natív, természetes ciklusú IVF-fel, ahol nem hormonális gyógyszerekkel stimulálják a petefészkeket, hanem a nő természetes peteérését használják ki. Az asszisztált reprodukció sokféle formában létezik, ne féljen kérni" - mondja MUDr. Ľuboslava Petrová, a Repromedica klinika vezető meddőségi és asszisztált reprodukciós szakértője.

Válasszon egy olyan klinikát, amelyben megbízik

Ma Szlovákiában több korszerű munkahelyünk van, modern berendezésekkel, egyedülálló gyógyszerekkel és magas szintű szakemberekkel. Az ilyen munkahelyek közé tartozik a Repromedica asszisztált reprodukciós klinika, ahol az ügyfelek nagyra értékelik a teljes személyzet diszkrét és barátságos hozzáállását. A kezelés sikere a páciensek bizalmán és jólétén is múlik. "Kellemesen meglepett a Repromedica klinika hozzáállása, mivel korábban nem voltak jó tapasztalataim. Nem erőltettek rám semmit, igyekeztek őszintén segíteni, és ami a legfontosabb, bátorítottak, amire akkoriban nagy szükségem volt. Felbecsülhetetlen értékű, hogy van egy orvos, akiben megbízom, akit tisztelek, és aki hajlandó meghallgatni engem. És ezt találtam meg a Repromedicánál" - mondja hálásan Veronika páciens, aki blogján is foglalkozott a mesterséges megtermékenyítés témájával.

Adományozói program

A fent említett előnyök mellett a Repromedica Klinika rendelkezik a donorprogramon belül egyedülálló és legszélesebb körű adatbázissal. Azokra a párokra specializálódott, akiknek nem lehet saját csírasejtjeikből gyermekük, akár azok rossz minősége, genetikai terhelése miatt, akár rákkezelés után. Mivel nagy donor- és donoradatbázisuk van, szinte azonnal ki tudják választani az ügyfél számára legmegfelelőbb donort vagy donort, figyelembe véve az egyéni igényeket és kívánságokat. A donorok mindig anonimak, és a kiválasztás a külső tulajdonságok (magasság, szem- és hajszín stb.), de a hobbi vagy a személyiségjegyek alapján is történik. A cél a lehető legjobb egyezés megtalálása, amit a Repromedica általában nagyon gyorsan, különösebb nehézség nélkül sikerül is megvalósítania. "Egyes terméketlen párok számára csak egyetlen út létezik a szülővé válásra: a partner petesejtjeinek megtermékenyítése donor spermával vagy a donor petesejtjeinek megtermékenyítése a partner spermájával. Sok pár számára a donáció az egyetlen esély a családalapításra" - teszi hozzá MUDr. Petrova. További információért látogasson el a www.repromedica.sk weboldalra.

A cikk eredeti változata az eva.pluska.sk oldalon található.

A "Egyetértek" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért kérjük, tekintse meg adatvédelmi szabályzatunkat.